BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

Skönhetsintervju med Jamie Stone

NAMN: Jamie Stone
ÅLDER: 29
STAD: Los Angeles, CA
BLOGG:  QueenoftheQuarterLifeCrisis.com
TWITTER: @ItsJamieStone

 

 

 

 

 

 

 

HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT? 6 år!

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT BLOGGA? Jag älskar att prova nya produkter och att svara på läsarfrågor!

VILKA ÄR DINA MÅSTE-HA PRODUKTER DENNA SÄSONG? Hårextensions (clip in och vävda). Jag är besatt och du skulle bli förvånad om du visste hur många som faktiskt använder det!

 

Jag håller mitt hår vackert tack vare… Arganolja. Jag har alltid varit rädd att använda oljor i mitt tunna hår men denna produkt än OTROLIG. Den återfuktar och tar bort frizzet.

Min favorite hudvårdsprodukt är… serums just nu. Jag älskar speciellt allt från Kate Somerville, Kiehl’s och ARCONA.

Jag får mina ögonfransar långa, fylliga och sexiga genom att använda…en bra mascara. Mina ögonfransar är naturligt långa men jag håller mig till mörka mascaror som inte inte flagnar. Jag är ett stort fan av Covergirl Lashblast Fusion ocg Lancome Hypnose Doll Lashes.

Det bästa läppglanset jag ägt…wow, tuff fråga. Jag föredrar läppglans framför läppstift och jag skulle väl säga att mina favoriter har varit  Bare Escentuals (Buxom) och NYX Cosmetics.

Min favoritdoft är… Narciso Rodriguez for Her. Jag får ALLTID komplimanger när jag använder denna doft, speciellt från killar.

Produkten du alltid finner i min väska… läppglans. Jag har ungefär fem stycken i min väska just nu!

Mitt bästa skönhetstips är…  ALLTID använda solskydd även när det är kallt, regnar och till och med på vintern. Det är det enda sättet att verkligen undvika att huden åldras och självklart hudcancer.

Kändisen jag tycker är vackrast är…  Gwen Stefani, som varit min idol sen jag var 12 år gammal. Hon är så Hollywood glammig.

Check Also

Skönhetsintervju med Elin Stridh

NAMN:  Elin Cecilia Stridh ÅLDER: 24 STAD: Stockholm BLOGG:  www.eelin.se Elin Cecilia – Skönhet & Hälsa. INSTAGRAM: elinscecilias   ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *