BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

Skönhetsintervju med Elin Stridh

NAMN:  Elin Cecilia Stridh

ÅLDER: 24

STAD: Stockholm

BLOGG:  www.eelin.se Elin Cecilia – Skönhet & Hälsa.

INSTAGRAM: elinscecilias

 

 

 

 

 

HUR LÄNGE HAR DU BLOGGAT? Sedan 2007

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT BLOGGA? Att få dela med sig av resultaten från alla härliga tester till läsarna och tipsa om de senaste skönhetsprodukterna. Det är en stor förmån att få äran att testa det senaste inom skönhet och underbart att kunna få dela med sig av förhandstittar, events och annat för likasinnade!

VILKA ÄR DINA MÅSTE-HA PRODUKTER DENNA SÄSONG? Moringa handkräm från TBS, Aloe Vera Serien från TBS och Isadoras BB Cream och mitt älskade YSL läppstift Rouge Volupté Shine i färgen Pink in Devotion.

 

Jag håller mitt hår vackert tack vare… Att jag inte tvättar det för ofta, använder min hårolja från moroccanoil samt en ny favorit – TRESemmé Keratin Smooth Serie, den är grym!

Min bästa hudvårdsprodukt är… Dagkräm och ögonkrämen från TBS Aloe Vera Serie.

Jag får mina ögonfransar långa och fylliga genom att använda… Jag har haft turen att alltid ha långa fransar och använder Isadoras All Day Long Lash och är supernöjd. Fördelen är att den enkelt tvättas bort med ljummet vatten vilket gör att man slipper gnida och gnugga för mycket på fransarna!

Det bästa läppglanset jag ägt… Yves Rocher – Sexy Pulp Volume Gloss, smakar underbart, är hållbart och ger en fin färg!

Min favoritdoft är… Marc Jacobs –  Limited Edition Daisy Sunshine

Produkten du alltid finner i min väska… Clinique’s Deep Comfort handkräm.

Mitt bästa skönhetstips är… Det kan låta klyschigt men att alltid tvätta bort sminket och återfukta, återfukta! Ett hårtips jag tidigare delat med mig av i bloggen som jag använder ofta är att låta inpackningen sitta i uppåt en timme. Många säger att de får fett hår men jag har bara positiva upplevelser av det, håret blir mjukare, mer följsamt och mindre frissigt och detta gör jag 1-2 gånger i veckan vilket jag även tycker verkar förebyggande mot frissighet.

Kändisen jag tycker är vackrast är… Blake Lively – naturlig skönhet!

Check Also

Skönhetsintervju med Jamie Stone

NAMN: Jamie Stone ÅLDER: 29 STAD: Los Angeles, CA BLOGG:  QueenoftheQuarterLifeCrisis.com TWITTER: @ItsJamieStone     ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *