BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

Skillnaden mellan BB, CC och DD Cream

bb cc dd cream skillnad

BB, CC eller DD? Vad är skillnaden, vilka är fördelarna och framför allt, vilken passar dig bäst?

 

BB Cream

BB står för Blemish Balm och gjorde sin europeiska debut under 2011 efter sin succé på den asiatiska marknaden. BB cream är en flerfunktionell produkt som återfuktar, lugnar, grundlägger, täcker och solskyddar. Den är lättare än foundation men tyngre än tonade fuktkräm och bättre för torr hud, med fokus på förebyggande och återuppbyggning. Den täcker inte lika bra som en foundation och den finns inte i lika många nyanser.
Alla BB krämer varierar i täckning, färg, SPF nivå, etc. Det är definitivt en produkt som du bör prova dig fram tills du hittar den som passar bäst för dig.
Du kan använda många BB krämer direkt på ett rengjort ansikte, men det är bättre om du alltid återfuktar med en hudkräm först.

 

CC Cream

Liksom sin föregångare, blev CC cream populärt i Asien och är en allt-i-ett-makeup och hudvårdsprodukt packad med SPF, fukt och anti-aging egenskaper.
CC creams har mer täckning och står för Color Correcting. CC cream tenderar att vara lättare än BB Cream och fokuserar på att dölja blemmor och rodnader.

 

DD Cream

Efter CC cream, kom DD Cream och står för Dynamic Do-All. DD Cream erbjuder alla fördelarna som BB cream och CC Cream i en och samma produkt plus ännu mer anti-aging egenskaper för att få en slät hud och minska fina linjer.

Check Also

tjockare ögonfransar

Få tjockare ögonfransar med hjälp av dessa trick

Dina ögon är oftast det första folk märker så bäst att se till att dina ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *