BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

Skaffa lugg utan att klippa dig

kim kardashian clip on bang

Har du någonsin undrat hur du skulle se ut med lugg men inte velat klippa dig? Ett enkelt sätt att skaffa lugg utan att klippa dig är att använda clip-in lugg. Det är en hår-extension men små clips som håller luggen på plats. Många kändisar använder denna metod  för att snabbt byta frisyr utan att klippa sig. Det är bra sätt att prova olika typer av lugg för att se vad som passar just dig. Utan längtan av att det växer ut igen, hårspännena och gråtandet av ånger.

Hur du väljer rätt clip-in lugg

Syntet eller äkta? Syntetiskt hår är mycket billigare men det är svårt att få det att matcha med ditt naturliga hår på grund av kvalitén och färgen. För lugg-extensions är det värt att betala lite mer för en naturliga look.

Hårfärgen. Försök matcha din naturliga ton så gott du kan. Du kan möjligtvis gå en nyans ljusare eller mörkare.

Klipp din clip-in. När du köpt din clip-in lugg behöver du få det att passa ditt ansikte. Gå till din frisör och låt han/hon sätta fast den ordentligt innan han/hon klipper den typ av lugg du önskar.

Styla. Om du köpt äkta hår har du möjlighet att styla din lugg med värmeverktyg utan att oroa dig för att bränna eller smälta den.

Dölj! Ta sidorna av luggen och styla ihop det med ditt eget hår.

 

Check Also

styla bob frisyr

Blond bob med lugg – Lär dig styla denna snygga frisyr!

Bob frisyrer har länge varit en trend men denna blonda bob med lugg är något ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *