BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
måndag , 24 juni 2019

Hur du lyckas färga mörkt hår pastell

mörkt hår pastell färg

Pastellfärger är de svåraste färgerna att uppnå men de är inte till bara för blondiner trots allt. Även brunetter kan få till en snygg rosa, lila, blå eller grön pastellfärg. MEN, du måste bleka det först. Det är inte en enkel process och bäst blir det om du går till en salong. Först kommer frisören titta på ditt hår och besluta om ditt hår klarar av en sådan behandling. Om håret är skört och slitet så är det bäst att du väntar med pastellfärgerna tills håret mår bättre igen. Glöm inte att även blekning sliter mycket på håret så du kommer behöva produkter som återfuktar håret efter behandlingen.

Om du väljer att göra det hemma själv:

Är du ute efter en röd eller lila ton så behöver du bleka håret tills det är orangegult. Om du vill ha en blå nyans måste du bleka håret tills det är ljusgult. Det kan ta sin tid att bleka håret när det är mörkt. Applicera sedan pastellfärgen och låt det sitta sålänge som det står på förpackningen. Skölj ut färgen med kallt vatten då det får färgen att hålla bättre.

Vänta minst 24-48 timmar innan du kan tvätta det nästa gång.

 

Skötsel

Pastellfärger behöver mycket skötsel för att de ska hålla längre. Använd en färginpackning så som Revlon Nutri Color Creme för att återfå lystern och nyansen i din pastellfärg. Använd så fort du märker att färgen början släppa och bli dassig.

Använd även ett balsam med UV-skydd då pastellfärger snabbt kan släppa efter några timmar i solen.

Check Also

styla bob frisyr

Blond bob med lugg – Lär dig styla denna snygga frisyr!

Bob frisyrer har länge varit en trend men denna blonda bob med lugg är något ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *