BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
måndag , 24 juni 2019

Få tjockare ögonfransar med hjälp av dessa trick

tjockare ögonfransar

Dina ögon är oftast det första folk märker så bäst att se till att dina fransar ser fantastiska ut. Olyckligtvis har inte vi alla långa, tjocka ögonfransar, men vi kan fixa det problemet med hjälp av lite tricks. Följ dessa nedan för att få tjockare ögonfransar med hjälp av makeup.

1. Sätt ögonfransböjaren så nära ögonfransrötterna som möjligt. Pressa försiktigt och håll kvar i ett par sekunder. Flytta ögonfransböjaren lite längre ut och repetera processen tills du kommit ut till topparna.

2. Lyft ditt övre ögonlock med fingret och måla din inre fransrad med en svart kajalpenna. Fyll även in lite försiktigt mellan fransarna.

3. Pudra över lite puder på dina fransar innan du applicerar din mascara för att få dom så fylla som möjligt!

4. Börja med att applicera mascara på yttersta fransarna och vicka borsten fram och tillbaka från fransraden tills du kommer ut på topparna. Repetera och jobba dig mot ögonvrån. Applicera 2-3 lager av mascara men gör detta innan det torkar för att undvika ”spindelfransar”.

5. Placera mascaraborsten under dina nedre fransar och snurra borsten bort från dig. Om fransarna klibbas ihop kan du skölja av borsten och torka av på en handduk, sedan borsta genom fransarna igen.

Check Also

tvätta sminkborstar

Rengör dina skönhetsverktyg på rätt sätt

Våren är en perfekt tid att städa och slänga allt gammalt och detta år bör ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *