BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 21 april 2019 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/3/3/5/headstyle.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/3/3/5/headstyle.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/3/3/5/headstyle.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/3/3/5/headstyle.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /customers/3/3/5/headstyle.se/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 604

5 saker du borde veta om dina makeup borstar

Från att välja rätt till applicering och skötsel. Det kan vara svårt att veta vilken borste att använda till rätt tillfälle. Vi hjälper dig hitta de rätta borstarna för din makeup.

 

makeup borstar

 
Du behöver inte köpa varenda borstmodell
Makeup borstar kommer i olika former och storlekar, men det är inte nödvändigt att köpa allihop. Vad du behöver beror på din makeup men det är bra att ha en foundationborste, en puderborste, en konturborste och en snedskuren borste.

Rengöra borstarna ofta är viktigt
Smutsiga makeup borstar kan skapa en ojämn applicering av sminket och även orsaka finnar från bakterierna i borsten. Att rengöra makeup borstarna en gång i veckan är nödvändigt och får även dina borstar att hålla längre. Läs denna artikel hur du rengör dina makeupborstar på rätt sätt.

Lär dig skillnaden på borsthår
Det finns två olika typer av borsthår – naturligt och syntetiskt. Naturliga makeupborstar är vanligtvis gjorda på olika typer av djurhår, medan syntetiska är gjorda på nylon eller andra syntetiska fibrer.
Naturliga makeupborstar är de bästa att använda vid torrt smink, såsom puder och ögonskuggor. Texturen på håren gör att du får en bättre applicering. Hårstråna har små porösa hål, vilket gör att de plockar upp pigment lättare och skapar en mjukare, naturligare makeup.
När det kommer till flytande smink så fungerar syntetiska borstar bäst. Stråna är väldigt mjuka, de är enklare att rengöra och eftersom de inte absorberar vätska ger de sminket en bättre täckningsförmåga.

Storlek har betydelse
Ju längre stråna är, desto mjukare applicering och täckningsförmåga. Det är de korta stråna som ger bäst täckning.

Inse när det är dags att säga hejdå
Om du tar hand om dina borstar kommer de hålla länge, men ingenting håller för evigt. Om din borste börjar spreta eller inte kan rengöras längre är det dags att kasta borsten.

Check Also

tjockare ögonfransar

Få tjockare ögonfransar med hjälp av dessa trick

Dina ögon är oftast det första folk märker så bäst att se till att dina ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>