BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

5 naturliga skönhetstips

Att ha en naturlig livsstil är hälsosamt. Många föredrar naturliga skönhetstips istället för syntetiska skönhetsprodukter.

1. För att ljusa upp åldersfläckar eller mörka fläckar på huden: Pressa en citron, och blanda med 1 lime, 2 msk honung och 4 msk yoghurt. Massera in på fläckarna. Använd kuren i en gång i veckan.

2. Har du celluliter? Torr skrubba huden med en skrubbborste eller en loofah i långsamma svep, alltid mot hjärtat. Gör detta i 5 minuter varje dag.

3. Om du är torr av vinterkylan kan du prova denna naturliga ansiktsmask: Mosa ½ mogen avokado och blanda sedan i 4 msk honung. Applicera på ansiktet och låt sitta i 10 minuter. Torka av med en blöt handduk.

4. Den enklaste och billigaste sättet att bli av med pormaskar är att använda varma fuktiga handdukar  för att öppna porerna. Tryck försiktigt ut pormaskarna med fingrarna. Tvätta rent med ansiktstvål och avsluta med lägga på en fuktig kall handduk för att minska rödheten.

5. Torra nariga läppar är vanligt under vintermånaderna, men även sol kan orsaka torra läppar. En läppskrubb är ett utmärkt sätt att få bort narigheten och ingredienserna håller dina läppar mjuka och lena. Du kan göra din egen läppskrubb hemma på mindre än 5 minuter.

 

Check Also

gör din egen face mist

Gör din egen face mist

  Att hålla sig fräsch på sommaren kan vara svårt, speciellt om det är fuktigt ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *