BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
söndag , 26 maj 2019

10 användbara läppstift tips

lipstick tricks

När du använder läppstift är det självklart att du vill att det håller längre än den första drinken. Men hur kan du få det att hålla hela natten? Dessa smarta experttips hjälper dig med problemet!

 

Exfoliera läpparna
Exfoliera försiktigt läpparna innan du målar dom för att garantera en slät yta. Du kan göra din egna läppskrubb enkelt. Receptet hittar du här.

 

Förbered läpparna med en grundfärg
Om du vill ha den exakta färgen som finns i tuben ska du lägga på en dutt av foundation eller concealer på läpparna innan du applicerar läppstiftet. Resultat kommer bli väldigt lik den i tuben.

 

Hitta din perfekta rosa ton
Osäker på vilken rosa som passar dig bäst? Det räcker med att du tittar in i din egen mun, den perfekta rosa tonen är ungefär desamma som ditt tandkött eller insidan på läpparna – inte ljusare.

 

Få läppstiftet att hålla länge
Fyll i hela läppen, både övre och undre, med en läppenna. Se till att läppennan matchar läppstiftet. Applicera sedan läppstift och därefter lite transparent puder över. Avsluta med ytterligare ett lager av läppstift.

 

Krämigt läppstift för äldre läppar
Ju äldre du är desto krämigare bör dina läppar se ut. Då vi åldras blir våra läppar tunnare, därför bör du undvika matta läppstift och läppglans och hålla dig till krämiga läppstift. Håll dig även borta från mörka läppstift.

 

Testläppstift i affären
Testa aldrig på dina egna läppar, det är ohygieniskt . Testa istället på dina fingertoppar, det är en närmare liknelse till läpparna än underarmen.

 

Dölj gula tänder
Använd läppstift med blå undertoner för att dölja gula tänder. Plommonfärgade, rosa, vinrött och violetta läppstift funkar bra!

 

Håll glaset rent
Slicka diskret på glaset innan du dricker ur det så sätter sig inte läppstiftet på det.

 

Skapa din egen ton
Istället för att köpa nytt läppstift denna säsong så kan du skapa din egen ton genom att blanda olika läppstift. Måla som lager på varandra tills du hittar din ton.

 

Läk ett trasigt läppstift
Om ditt läppstift har gått sönder kan du plocka bort den trasiga delen med en servett och långsamt föra en tändsticka under den trasiga delen. När det börjar smälta lite ska du lägga tillbaka delen i hylsan och vrid ner. Lägg i kylen utan locket i 30 minuter.


Check Also

tjockare ögonfransar

Få tjockare ögonfransar med hjälp av dessa trick

Dina ögon är oftast det första folk märker så bäst att se till att dina ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *